Ervaringsverhalen

TERUG NAAR OVERZICHT

Schildersbedrijf Van de Werdt

Wij zijn
Een allround professioneel schildersbedrijf. Goed schilderwerk is een plezier om te doen, een plezier om naar te kijken. En het vormt het behoud van een kostbaar bezit. Dat is ons uitgangspunt. Van de Werdt heeft zich gespecialiseerd in onderhoudsschilderwerk van particuliere woningen, kantoren en bedrijven.

Producten en diensten
Het beste van mijn product zie je niet. Dat zit namelijk onder de aflak-laag. Je merkt het wel. Het gaat gewoon langer mee.

 

Contactgegevens

Bedrijf
Schildersbedrijf Van de Werdt
Adres
Nonnenkamp 12
6566 KL Millingen a/d Rijn
Telefoon
06 - 539 081 90
E-mail
info@vandewerdt.nl
Website
www.vandewerdt.nl

Leermeester

Tom van de Werdt

schilderen

Ik ben
Tom van de Werdt, schilder. Ik ben van alle markten thuis. Buitenwerk, binnenwerk, restauratie of reparatie, ik doe het allemaal en met veel plezier. En als er een probleem is waar ik geen expertise in heb, dan roep ik er een specialist bij. Want zonder een netwerk van bedrijven waarmee je samenwerkt, redt je het niet

Mijn passie
Voor mij is vakmanschap belangrijk. Ik wordt graag betrokken bij het oplossen van problemen met lakwerk, buiten of binnen, maakt me niet zoveel uit. Ik werk graag mee aan een prettig leefomgeving voor mijn klanten.

Een gezel leert bij mij
Van schuren, gronden, plamuren tot aflakken. Maar dat is nog maar de basis. Omgaan met klanten, op de goede manier advies geven, zonder je eigen mening op te dringen. En natuurlijk alles wat komt kijken bij restauratie, houtrotbehandeling, opvullen, glas zetten etc.