Ervaringsverhalen

TERUG NAAR OVERZICHT

You name it

Wij zijn
Naamborden maken is onze specialiteit. Wij gebruiken de modernste lasertechniek om te graveren in roestvast staal of kunststof. De klant kan kiezen uit een groot assortiment aan naambordjes. Je kunt zelf je naambordje ontwerpen, of alleen enkele aanwijzingen voor onze ontwerper geven. Die realiseert dan jouw persoonlijke idee. Je hebt je naambordje binnen 3 dagen in huis.

Contactgegevens

Bedrijf
You name it
Adres
Gorterplaats 17
6531 HZ Nijmegen
Telefoon
024 - 324 50 41
E-mail
info@you-name-it.nl
Website
http://www.you-name-it.nl

Leermeester

Theo Rikken

You name it

Ik ben
Theo Rikken en mijn bedrijf heet ‘You name it’. Ik ben min of meer toevallig in dit vak terecht gekomen. Na de detailhandelsschool heb ik eerst als vertegenwoordiger gewerkt. Maar op een gegeven moment leek het me leuker om dingen te maken en ben ik voor mezelf begonnen.

Mijn passie
Ik hou van dit vak omdat het creatief is en modegevoelig. Nu is RVS hip, straks misschien spiegelglas of kleurige materialen. Je moet dus voortdurend bezig zijn met nieuwe technieken, andere vormgeving en zoeken naar exclusiviteit.

Een gezel leert bij mij
Kennis over lettertypes, gereedschap en materialen, gevoel voor vormgeving en design, en werken volgens vaste regels en procedures.