Ervaringsverhalen

TERUG NAAR OVERZICHT

De Tinnenroos

Wij zijn
Alles wat van tin kan worden gemaakt is voor ons een uitdaging. In de tingieterij produceren wij tinnen producten naar eigen ontwerp en op specificatie van de klant. Onze producten variëren van tinnen auto's, relatiegeschenken tot speldjes en wijnglazen op een tinnen voet. Verder organiseren wij demonstraties en workshops tingieten. In onze showroom vind je  tinnen souvenirs en cadeaus.

Producten en diensten
Een paar van onze producten: een sieraad, een glazen bokaal op een tinnen voet. 

Kenmerkend zijn de fijnheid en het detail van de gietsels. Daarvoor hebben wij een eigen gietproces ontwikkeld.

 

Contactgegevens

Bedrijf
De Tinnenroos
Adres
Heerbaan 115
6566 EG Millingen aan de Rijn
Telefoon
0481 434481
E-mail
info@detinnenroos.nl
Website
www.detinnenroos.nl

Leermeester

Ramon Jahn

Tinnen Roos

Ik ben
Ramon Jahn, tingieter. Ik heb iets met ambachtelijk werk. Vanaf 2004 heb ik mijn eigen bedrijf: ‘De Tinnen Roos’, van de grond af opgebouwd. Er werken nu 5 parttimers en 4 vaste krachten en we blijven groeien. Daar ben ik trots op. Je vindt onze producten in heel Europa.

Mijn passie
Doorgaan waar anderen stoppen, dat is mijn hobby, mijn werk en mijn passie. Het ‘onmogelijke’ maak ik het liefste en houdt het toch betaalbaar. Dat vraagt het uiterste van mijn creativiteit. Verder zijn verkoop en handel mijn lust en mijn leven. Onze giettechnieken en apparaten gaan de hele wereld over.

Een gezel leert bij mij
Oog krijgen voor kleine details. Kritisch kijken naar kwaliteit. Ik heb me zelf alle kneepjes van het gietvak eigen gemaakt en geef daar nu ook trainingen in. Je leert het hele proces kennen van mallen maken tot gieten, afwerken en polijsten.