Ervaringsverhalen

TERUG NAAR OVERZICHT

Oliemans Meubelmaker

Wij zijn
Particuliere en zakelijke klanten kunnen voor een eigenzinnig, ambachtelijk gemaakt meubel terecht bij Oliemans Meubelmaker. Wij hebben voorkeur voor organische vormen en warme kleuren, maar zakelijk en strak kan natuurlijk ook. Een uitgekiend samenspel van functie, vorm en duurzame materialen geven elk product een eigen identiteit. Ik laat graag mijn producten voor zich spreken. Kom eens langs voor een afspraak.

Contactgegevens

Bedrijf
Oliemans Meubelmaker
Adres
Gorterplaats 7
6531 HZ Nijmegen
Telefoon
06 49780366
E-mail
info@meubelmakeroliemans.nl
Website
http://www.meubelmakeroliemans.nl

Leermeester

Paul Oliemans

Meubelmaker

Ik ben
Paul Oliemans, Meubelmaker. Ik werk 10 jaar als zelfstandig meubelmaker. Als ZZP-er mis ik soms wel een maatje om mee samen te werken. Ik vind het een uitdaging om mijn ambachtelijke vaardigheden over te brengen op iemand die dit mooie vak ook wil leren.

Mijn passie
Ik hou van de creativiteit die bij meubelmaken hoort. Samen met de klant ontwerp ik een mooi product. Om precies datgene te maken dat de klant wil moeten we soms flink puzzelen, passen en meten. Het geeft een kick als je uiteindelijk een mooi product aflevert en de klant tevreden is.

Een gezel leert bij mij
Ik werk heel precies en dat kan ik jou ook leren. Schoon, netjes en veilig werken met hout en gereedschap. Ook leer ik je om initiatief te nemen. Goed luisteren naar wat de klant wil, wat het probleem is en daar dan een goede oplossing voor bedenken. Je leert met hand en elektrisch gereedschap te werken. En we gaan regelmatig naar klanten om meubels te plaatsen.