Ervaringsverhalen

TERUG NAAR OVERZICHT

StucMeister

Wij zijn
Stucmeister staat voor vakmanschap en meesterschap. Wij verzorgen stucwerk binnen en buitenshuis. Wij leveren sierwerk, stucplafonds en -wanden. Maar ook speciaal stucwerk, zoals leemstuc, ornamenten en tadelakt zijn bij ons in goede handen.

Producten en diensten

Wij willen ons product blijven verbeteren. Nieuwe technieken zoals de spuitmachine maken ons werk sneller, efficiënter én beter.   

Contactgegevens

Bedrijf
StucMeister
Adres
Greffelkampseweg 42
6941 RL Didam
Telefoon
06-28189992
E-mail
info@stucmeister.nl
Website
www.stucmeister.nl

Leermeester

Joost van Tiel

Stukadoor

Ik ben
Joost van Tiel, ‘stucmeister’, ofwel meester stukadoor. Als ZZP-er doe ik vooral renovatie stukwerk. Daar is altijd iets in te doen. Ik ben niet zo'n studiehoofd. In mijn werk wil ik direct resultaat kunnen zien. Daar is dit vak buitengewoon geschikt voor.  

Mijn passie
Mijn passie? De natuur komt voor mij op de eerste plaats. Tuinieren, wandelen, de bergen in. Daar geniet ik voor 200 procent van. In mijn werk is het de trots, dat je het vak in de vingers hebt. Dat zit in de combinatie van inspanning en het directe resultaat.    

Een gezel leert bij mij
Op de eerste plaats leer ik je om je handen te gebruiken. Je leert een vak, waar je trots op kunt zijn. Je leert dat je met je handen goed je eigen brood kunt verdienen, want in het renovatiewerk kun je als stukadoor goed aan de slag blijven.