Ervaringsverhalen

TERUG NAAR OVERZICHT

De Media

Wij zijn
Een uniek familiebedrijf. Met een niet te stoppen drive voor nieuwe, innovatieve ideeën, waar ondernemers hun voordeel mee kunnen doen. Mediamail denkt mee vanaf het ontwerp tot aan de bezorging van drukwerk. Niets is onmogelijk alles kan.

Producten en diensten
Drukwerk en offset van ontwerp tot bezorging in oplagen van 10 tot 10.000. Wij doen het.Ons belangrijkste product is  'creativiteit'. Wij doen het onverwachte en dat doen we goed!

Contactgegevens

Bedrijf
De Media
Adres
Hatertseweg 400
6533 GV Nijmegen
Telefoon
024-3777963
E-mail
info@mediamail.nl
Website
www.mediamail.nl

Leermeester

Henny van Benthem

Ik ben
Henny van Benthem van Mediamail. Samen met zoons Ivo en Niek ben ik een drukke drukker. In ons een bedrijf verloopt iedere dag absoluut anders. Wij verzorgen totaaltrajecten, vanaf ontwerp tot in de brievenbus.

Mijn passie
Ik heb een passie voor verbinden van partijen en ideeën: de 1 plus 1 is 3 combinatie. Door netwerk, talenten en mogelijkheden optimaal te benutten, kunnen wij leuke producten en diensten leveren. Vanuit mijn drive voor maatschappelijk verantwoord ondernemen ben ik ook nauw betrokken bij het Ambachtsplein.

Een gezel leert bij mij
Grafische vaardigheden en alles wat daar mee te maken heeft. Van het ontwerp tot de uitvoering en de logistiek. Bij ons leer je hoe je met klanten omgaat, hoe je planmatig werkt, maar ook hoe je snel iets tussendoor kunt regelen.