Ervaringsverhalen

TERUG NAAR OVERZICHT

TryMedia

Wij zijn
Een beetje eigenwijs zijn we wel bij Trymedia. Geen doorsnee winkelformule, maar een eigen persoonlijke stijl en een gevarieerd productenaanbod. Daardoor bieden we jou de beste oplossing voor huistelefonie, mobiele telefoons, pc’s, laptops, tablets en printers. Je vindt bij ons ook de nieuwste gadgets en accessoires.

Contactgegevens

Bedrijf
TryMedia
Adres
Winkelcentrum 17c
6581 BV Malden
Telefoon
024-3881810
E-mail
info@trymedia.nl
Website
www.trymedia.nl

Leermeester

Frits Koch

Trymedia

Ik ben
Frits Koch, multimedia specialist, samen met Marleen runnen we TryMedia. Ik heb een gedegen achtergrond in elektronica en detailhandel. Via banen in de techniek en in de tweewieler-branche werd ik filiaalhouder. Toen was het tijd voor mijn eigen onderneming.

Mijn passie
Mijn grootste hobby is multimedia. Alles wat daarmee te maken heeft zoek ik uit. Moeilijke problemen maken de doorzetter in mij wakker. Ik ga dan zolang door tot het probleem is opgelost. De huiselijke omgeving van ons bedrijf maakt dat ik niet perse om 6 uur thuis hoef te zijn.

Een gezel leert bij mij
Ik leer je omgaan met de typische winkelvragen van klanten. De vraag is altijd: "Hoe verkoop je precies datgene wat de klant wil?" Daarvoor moet de technische  specificaties in gewone taal uit kunnen leggen. Omgekeerd leer je de vraag van de klant te vertalen naar specificaties.