Ervaringsverhalen

TERUG NAAR OVERZICHT

Wheelerdealer

Wij zijn
Een RDW erkend autobedrijf. Onze specialiteit is Volvo. Daar hebben we een groot assortiment van. Je kunt bij ons ook terecht voor occasions, voor de nieuwste modellen, voor onderdelen en voor alle servicebeurten, groot en klein. Ook voor mechanische reparaties, schadeherstel, reinigen of polijsten van je auto.


Producten en diensten
Je zoekt een Volvo? Als wij jouw favoriete model niet op voorraad hebben, zoeken we tot je tevreden bent. Scherpe prijzen voor grote en kleine beurten.

Contactgegevens

Bedrijf
Wheelerdealer
Adres
Lange Beijerd 14
5431 SJ Cuijk
Telefoon
0485 - 750870
E-mail
info@wheelerdealer.nl
Website
www.wheelerdealer.nl

Leermeester

Dennis Sinon

Dennis Sinon

Ik ben
Dennis Sinon, automonteur. Mijn eigen bedrijf heet ‘Wheelerdealer' en daar heb ik veel plezier mee. Ik ben gespecialiseerd in alle voorkomende Volvo-modellen. Mooiere auto's zijn er nooit gemaakt.

Mijn passie
Al van jongs af aan heb ik een passie voor auto's in het algemeen, en voor Volvo's in het bijzonder. Het maakt me niet uit van welk bouwjaar, ik repareer het, sleutel eraan en zorg dat ze lopen als naaimachientjes

Een gezel leert bij mij
Ik leer je de hele auto demonteren en weer in elkaar zetten. Ik laat je zien hoe je bepaalde onderdelen moet repareren, hoe je moet omgaan met verschillende gereedschappen. Ik leer je ook een diagnose te maken bij een storing.