Ervaringsverhalen

TERUG NAAR OVERZICHT

Reclamebureau Byron

Wij zijn
BYRON Communicatie is een team van innovatieve jonge mensen. Onze creatieve basis ligt in de oude Splendor Lampenfabriek. Wij zijn serieus digitaal verslaafd en verslinden alles wat voorbij komt op het gebied van nieuwe media, design, trends en marketing. "Wij maken bedrijven online succesvol."

Producten en diensten
Onze visie is gericht op creativiteit en resultaat. Wij werken vanuit 3 disciplines: Communicatie, Design & Ontwikkeling.Daarbij maakt de klant deel uit van het team en van het creatieve proces.

 

Contactgegevens

Bedrijf
Reclamebureau Byron
Adres
St. Annastraat 198B
6525 GX Nijmegen
Telefoon
024 76 00 515
E-mail
info@byron.nl
Website
www.byron.nl

Leermeester

Byron Eekhout

Byron

Ik ben
Byron Eekhout van reclamebureau BYRON. Samen met een creatief team help ik bedrijven met hun communicatie. We zorgen ervoor dat bedrijven (online) zichtbaar worden. Bijvoorbeeld door middel van een socialmedia campagne of door een mooie website.

Mijn passie
Ondernemers helpen om zichtbaar te worden. Ik zoek naar wat hun bedrijf onderscheidend maakt en wat hun sterke punten zijn. Dit is het uitgangspunt voor een communicatiestrategie. Het geeft erg veel voldoening om deze inzichten vervolgens om te zetten in een design en online campagne.

Een gezel leert bij mij
Vooral leer ik je om te werken in een team. Ook doe je ervaring op met de nieuwste software. Je zal meer leren op het gebied van communicatie, (web)design, en/of op het gebied van coderen en SEO/SEA.