Ervaringsverhalen

TERUG NAAR OVERZICHT

Bram Bouw en Interieur

Wij zijn
Een jong en creatief bedrijf in de renovatie en interieurbouw. Met een achtergrond als ontwerper en meubelmaker biedt Bram Dijks een paar extra's, zoals een volledig in 3D uitgewerkt ontwerp van je verbouwing. Het liefst bedenkt hij nieuwe creatieve oplossingen. Het esthetische is een belangrijk aspect.

Producten en diensten
Keukens en badkamers zijn de specialiteit van Bram Dijks. Vooral in de luxe sector. Bram Dijks bedenkt graag praktijk-oplossingen voor problemen die theoretisch niet op te lossen zijn.

Contactgegevens

Bedrijf
Bram Bouw en Interieur
Adres
van Batenborchstraat 5
6532 XJ Nijmegen
Telefoon
06-43989207
E-mail
bramdijks@hotmail.com
Website

Leermeester

Bram Dijks

Bram Dijks
Ik ben
Bram Dijks, 32 jaar en sinds een jaar of zeven zelfstandig ondernemer in de renovatie en interieurbouw. Ik heb een kleurrijke achtergrond met opleidingen aan de kunstacademie, de universiteit en in de praktijk van de meubelbouw. Het schoolse was niet mijn ding en zo heb ik dus gekozen voor een eigen bedrijf in de bouw.

Mijn passie
Ik ben pas gelukkig als ik iets met mijn handen kan doen. Nieuwe dingen maken en creatieve oplossingen bedenken. Afwerking met veel details, of het nu met hout, natuursteen of verlichting is, altijd met gevoel voor stijl en het ambachtelijke. Daarnaast heb ik een passie voor muziek en als drummer.

Een gezel leert bij mij
Het aannemersvak, van het leggen van funderingen en balklagen tot het maken van een luxe badkamer. Van het ondergraven van een woonhuis tot het ontwerpen van een ensuite kast. Daarin komt het aan op de details, op nauwkeurig werken zonder pietluttig te worden.