Ervaringsverhalen

TERUG NAAR OVERZICHT

Schoonderwoerd-schilders

Wij zijn
Schoonderwoerd-schilders, al meer dan 12 jaar ervaring in het schildersvak. Maar ook 12 jaar passie voor schilderen. Dat zit in kennis van materialen en ondergronden en in kwaliteit van het eindproduct. Wij maken het verschil door korte lijnen en zeer betrokken vakmensen, voor wie trots op het resultaat de belangrijkste drive is in het werk. 

Producten en diensten
Alles is te schilderen als je maar de juiste vak- en materiaalkennis hebt'. Wij schilderen houtwerk, ook stalen hekwerk, beton-vloeren of natte ruimtes. Voor particulieren en bedrijven

Contactgegevens

Bedrijf
Schoonderwoerd-schilders
Adres
Mortelweg 12G
6551 AE Weurt
Telefoon
06 22 317 200
E-mail
info@schoonderwoerd-schilders.nl
Website
www.schoonderwoerd-schilders.nl

Leermeester

Berry Schoonderwoerd

Schilderen

Ik ben
Berry, ik kreeg het schildersvak met de paplepel ingegoten. Vanaf 2002 run ik ons eigen bedrijf, samen met mijn vrouw, Corina en zo'n 15 medewerkers. Mijn vrouw is van de offertes en de administratie. Ik ben voor de uitvoering.

Mijn passie
Eigenlijk is dat, na mijn gezin, mijn bedrijf. Daarmee ben ik zelfstandig en heb ik alles zelf in de hand. En in mijn vrije tijd ga ik graag uit eten. de Italiaanse keuken heeft mijn voorkeur. Een goed glas wijn erbij, daar geniet ik van.

Een gezel leert bij mij
In ons vak gaat het om vakmanschap en vertrouwen. Ik leer je alles van bewerken van ondergrond tot het aflakken. Arbeidsmoraal staat bij mij hoog in het vaandel. Ik breng je het besef bij dat wij met ons werk geld verdienen, maar ook dat het de klant geld kost. Dan moet je 7,5 uur per dag productief zijn en niet een klus vlug afraffelen, omdat je hebt staan lanterfanten.