Ervaringsverhalen

Ondersteuning

Ondersteuning vakman

Voordat een jongere bij jou ‘in de leer’ gaat, komt een begeleider van Ambachtsplein bij je langs om te praten over een aantal praktische zaken. Samen kijken we hoe je een jongere inpast in je bedrijf. En wel zo dat je er ook zelf profijt van hebt. Ook tijdens het traject bieden we de nodige ondersteuning. 

Zo geven we je tips over hoe je de ontwikkeling van je gezel positief stimuleert en hoe je conflicten op de werkvloer voorkomt en oplost. Ook bieden we je handvatten die je helpen om een jongere positief aan te spreken op zaken als op tijd komen, klantgericht werken en het nakomen van afspraken. 

Praktische ondersteuning

Ga jij als leermeester aan de slag? Dan moet je je optimaal kunnen wijden aan de begeleiding van je gezel. Ambachtsplein staat dan ook graag garant voor alle administratieve regelzaken. Als ‘werkgever op papier’ verzorgen we inschrijvingen, (subsidie-)aanvragen, verzekeringen en alle fiscale faciliteiten. 
Ook bieden we trainingen op didactisch gebied en organiseren we geregeld (netwerk-) bijeenkomsten waar je met je vakgenoten in een informele setting je leermeestervaardigheden verder ontwikkelt. 

Maak kennis met de vakmensen van Ambachtsplein

Versterk jij ook binnenkort ons netwerk?

Ambachtsplein beschikt over een netwerk van vakmensen voor wie maatschappelijk verantwoord ondernemen de normaalste zaak van de wereld is. Ze zijn bevlogen, trots op hun vak en geven hun kennis en kunde graag door aan de vakmensen van morgen. Benieuwd? Lees hier hun verhalen.