Ervaringsverhalen

Jonge mensen een vak leren zodat zij op eigen kracht werk vinden.

Daar staat Ambachtsplein voor.

We bieden jou de kans om je in je eigen tempo te ontwikkelen. Hiervoor heeft Ambachtsplein drie verschillende opleidingen. Samen met jou zoeken we naar de perfecte balans tussen praktijk en theorie. Voor het praktijkgedeelte beschikt Ambachtsplein over een groot netwerk van vakmensen die jou hun vak willen leren.

Opleidingen

Wij jij graag een vak leren in de praktijk

Je wilt graag een vak leren, maar je weet niet precies hoe. Bijvoorbeeld omdat een reguliere opleiding niet bij je past. Of omdat je een uitkering hebt (zoals WAJONG, WWB, WIJ). Werk jij graag met je handen? Lijkt het je leuk om een ambacht te leren, zoals meubelmaker of webdesigner? Dan kun je terecht bij Ambachtsplein. Wij helpen jou op weg naar een mooie toekomst.

In 3
stappen
naar
een baan

1

Tijdens een eerste kennismaking kijken we wat je wilt en waar je goed in bent. Weet je dat niet? Dan helpen we je om daar achter te komen. Samen stellen we een plan van aanpak op.

2

Je gaat aan de slag bij een stagebedrijf, één van onze werkplaatsen of een leermeester. Hier doe je belangrijke ervaring op. Ook heb je de kans om (deel) certificaten/diploma’s te halen.

3

Met je opgedane werkervaring en behaalde certificaten/diploma’s leg je de basis voor een volgende stap. Leer verder of ga op zoek naar een baan. Je portfolio laat zien wat je kan, helpt je op weg.