Ervaringsverhalen

Leermeester-gezel trajecten

Leerlingen Leermeester Hout en Bouw

Hout en bouw

Ben je graag met hout of plaatmateriaal bezig? Vind je het leuk om anderen te helpen bij hun werk, bijvoorbeeld in een houthandel of in een werkplaats? Dan is het vakgebied ‘hout en bouw’ jou op het lijf geschreven. Je leert hoe je verschillende machines gebruikt en hoe je met gereedschap werkt.

Leerlingen Leermeester Mobiliteit en techniek

Mobiliteit en techniek

Heb je iets met techniek en het sleutelen aan auto’s? Dan is dit je opleiding. Afhankelijk van je technisch inzicht en interesse leer je bij jouw leermeester auto’s van binnen en van buiten kennen. Vind je het leuk, dan mag je ook helpen bij het verkoopklaar maken van de wagens. 

Leerlingen Leermeester Horeca en gebak

Horeca en gebak

In deze leermeester-gezelopleiding draait het om gastvrijheid, eten en drinken. Je leermeester leert je zelf broden, banket en gerechten te bereiden in de keuken of bakkerij. Afhankelijk van je werkplek bedien je klanten in de bakkerij, het café, restaurant of hotel.

Leerlingen Leermeester media en Design

Media en design

Voel je wel wat voor een modern ambacht? Dan is deze opleiding iets voor jou. Van het ontwerpen van een logo en website tot het printen en verzendklaar maken van een grote drukwerkcampagne; je leert het van je leermeester die net als jij van creatieve oplossingen houdt. 

Leerlingen Leermeester Huis en tuin

Huis en tuin

Heb jij groene vingers en werk je het liefst lekker buiten? Meld je dan aan voor deze opleiding. Van je leermeester leer je de fijne kneepjes van het snoeien, planten en zaaien. Afhankelijk van je interesse maak je ook kennis met het ontwerpen van tuinen.